Babagan awake dhewe

Shenzhen Kairui Opto-elec Co., Ltd, Melu layar mencep lan Case mobile telpon, nyedhiyani layanan Komplek lan nggawe kabeh srawung luwih efektif karo tim dodolan profesional, diwasa teknologi ing Pabrik, siksane Quality Control (IQC, IPQC kanggo saben baris, FQC, OQC, QE), Professional R & D departemen ing ukuran mentas pas kanggo ukuran telpon panas-sade modles 'ing advance.

Warta

Shenzhen Kairui Opto-Elec Co., Ltd.

  • Film cahya anti-biru bisa nyuda cahya biru ing layar kanthi efektif

    Lampu biru sing dipancarkan dening piranti apa wae bakal ngganggu jam biologis kita. Nalika nggunakake cahya gawean kanggo wektu sing suwe, lampu biru sing dipancarkan dening lampu neon lan LED bakal nyuda melatonin. Salah sawijining cara paling apik kanggo ngatasi masalah iki yaiku nggunakake film cahya anti-biru kanggo nyuda. B ...

  • Film pelindung kaca anti-biru luwih apik tinimbang film pelindung biasa

    Panaliten asing jangka panjang nuduhake manawa cahya biru sing suwe bisa nyebabake penyakit bintik-bintik mata. Mula, konsep cahya anti-biru disaranake. Nanging, ora ana data sing pas babagan sepira cahya biru lan suwene cahya bisa nyebabake kerusakan. "Panik cahya biru", nanging ...

  • Apa ponsel bisa tetep nganggo film sing angel kanggo nyegah layar sing rusak?

    1. Kekerasan layar ponsel umume ana ing antarane 6.5-8, lan atose gelas tempered umume antara 6,5-7. Mula, ing kahanan normal, layar sampeyan ora goresan nalika film tempered dipasang, mula aja masang film tempered. Sing padha ora bakal scrat ...

Products More

ghther machinery lan peralatan informasi kualitas paling anyar