Babagan awake dhewe

Shenzhen Kairui Opto-elec Co., Ltd, Melu layar mencep lan Case mobile telpon, nyedhiyani layanan Komplek lan nggawe kabeh srawung luwih efektif karo tim dodolan profesional, diwasa teknologi ing Pabrik, siksane Quality Control (IQC, IPQC kanggo saben baris, FQC, OQC, QE), Professional R & D departemen ing ukuran mentas pas kanggo ukuran telpon panas-sade modles 'ing advance.

Warta

Shenzhen Kairui Opto-Elec Co., Ltd.

  • Kepiye ngenali film tempered ponsel? Kepiye milih film temperatur ponsel sing berkualitas?

    1. Deleng transmisi cahya Transmisi cahya minangka siji-sijine bandha kanggo ndeteksi film asli. Transmisi cahya film temperatur ponsel kanthi kualitas apik udakara 95%, dene sing palsu lan luwih asor ana ing sangisore 80%. Cara sing gampang banget lan cepet kanggo ngukur trans ...

  • What is the difference between tempered glass used for tempered film and ordinary glass

    First of all, we must understand the origin and design of the tempered film? The glass is immersed in potassium nitrate at a high temperature to produce a chemical effect to strengthen the properties of the glass, and then through a special treatment, we obtain the tempered film we are using now....

  • How much do you know about Blu-ray?

    Daylight includes visible light and invisible light. The visible light emitted by the sun includes a series of different colors of light, which contain different amounts of energy. Sunlight contains red, orange, yellow, green, cyan, blue, and purple light. The spectrum of these lights combines to...

Products More

ghther machinery lan peralatan informasi kualitas paling anyar