Babagan awake dhewe

Shenzhen Kairui Opto-elec Co., Ltd, Melu layar mencep lan Case mobile telpon, nyedhiyani layanan Komplek lan nggawe kabeh srawung luwih efektif karo tim dodolan profesional, diwasa teknologi ing Pabrik, siksane Quality Control (IQC, IPQC kanggo saben baris, FQC, OQC, QE), Professional R & D departemen ing ukuran mentas pas kanggo ukuran telpon panas-sade modles 'ing advance.

Warta

Shenzhen Kairui Opto-Elec Co., Ltd.

  • Sepira sampeyan ngerti babagan Blu-ray?

    Awan kalebu cahya sing katon lan cahya sing ora katon, lan cahya sing dipancarkan dening Taiyang bisa uga kalebu macem-macem warna cahya. Sinar iki ngemot macem-macem energi. Sinar srengenge ngemot cahya abang, oranye, kuning, ijo, cyan, biru, lan ungu, lan spektrum ...

  • Bedane antarane membran bukti-bukti bledosan ponsel lan membran tempered

    1. Tema film kaca tempered yaiku gelas keras, film pelindung teknologi tinggi sing dirancang khusus kanggo nglindhungi layar. Saiki dadi produk anyar mewah sing nguatake proteksi layar. Iki uga misuwur ing pasar film ponsel kanthi awis ...

  • Apa teknik syuting film tempered ponsel?

    Film temperatur ponsel kanthi efektif bisa nglindhungi layar telpon, nyegah goresan lan nyelehake layar, film tempered sing apik uga bisa nyegah radiasi, nglindhungi mata, lan liya-liyane, mula meh kabeh kita sing duwe ponsel cerdas bakal milih nggunakake film temperatur ponsel kanggo nglindhungi telpon. Dina iki aku ...

Products More

ghther machinery lan peralatan informasi kualitas paling anyar