за нас

Шенжен Kairui опто-електромагнетни копродукции, Ltd, ангажирани во заштитници на екранот и мобилен телефон случајот, да обезбеди комплекс услуга и да направи сите вашите зделки поефикасно со професионален тим за продажба, зрели технологија во производството, Строга контрола на квалитет (IQC, IPQC за секоја линија, FQC, OQC, QE), професионални R & D оддел во ново прецизна големина за големината топло-продажба телефон modles "однапред.

Вести

Шенжен Kairui опто-електромагнетни копродукции, ООД

  • Колку знаете за Blu-ray?

    Дневната светлина вклучува видлива светлина и невидлива светлина, а светлината што ја емитува Таијанг може да вклучува серија на различни бои на светлина. Овие зраци содржат различни количини на енергија. Сончевата светлина содржи црвена, портокалова, жолта, зелена, цијана, сина и виолетова светлина, а спектарот на овие светла се ...

  • Разликата помеѓу мембраната отпорна на експлозија на мобилниот телефон и темперираната мембрана

    1. Темата на калено стакло филм е тврдо парче стакло, високотехнолошки заштитен филм специјално дизајниран за заштита на екранот. Во моментов е врвен нов производ што ја зајакнува заштитата на екранот. Тој е исто така популарен на пазарот на филмови за готовина за мобилни телефони и е длабоко консумиран ...

  • Која е техниката на снимање на темпериран филм на мобилниот телефон?

    Калениот филм со мобилен телефон може ефикасно да го заштити екранот на телефонот, да спречи гребење и да го испушти екранот, калениот филм со добар квалитет може исто така да спречи зрачење, да ги заштити очите и сл., Така што скоро сите ние со паметни телефони ќе избереме да користиме филм заштити го телефонот. Денес јас...

повеќе производи

ghther најновите висок квалитет на машини и опрема информации