Tentang Kami

Shenzhen Kairui Opto-elec Co., Ltd, kalibet dina layar Protectors na Case mobile Phone, nyadiakeun layanan rumit sarta nyieun sagala transaksi anjeun leuwih éféktif jeung tim jualan profésional, tempo téhnologi di pabrik, ketat Control Quality (IQC, IPQC pikeun tiap garis, FQC, OQC, QE), Profesional R & D departemén di ukuranana karek tepat pikeun ukuran telepon panas-jual modles 'sateuacanna.

wartos

Shenzhen Kairui Opto-Elec Co., Ltd.

  • Pilem cahaya anti-biru sacara efektif tiasa ngirangan cahaya biru dina layar

    Lampu biru anu dipancarkeun ku alat naon waé bakal ngaganggu jam biologis urang. Nalika urang nganggo lampu jieunan pikeun waktos anu lami, lampu biru anu dipancarkeun ku lampu neon sareng LED bakal ngirangan melatonin. Salah sahiji cara anu paling saé pikeun méréskeun masalah ieu nyaéta ngagunakeun pilem cahaya anti-biru pikeun ngirangan éta. B ...

  • Pilem pelindung kaca anti biru langkung saé tibatan pilem pelindung biasa

    Panilitian asing jangka panjang parantos nunjukkeun yén paparan jangka panjang kana lampu biru tiasa nyababkeun panyakit titik panon. Maka, konsép cahaya anti-biru diusulkeun. Nanging, teu aya data anu pasti ngeunaan sabaraha lampu biru sareng sabaraha lami paparanana bakal nyababkeun karusakan. "Panik lampu biru", tapi ...

  • Naha telepon sélulér tiasa némpél sareng pilem toughened pikeun nyegah layar rusak?

    1. Héséna layar telepon sélulér umumna antara 6.5-8, sareng teu karasa kaca hampang biasana antara 6.5-7. Ku alatan éta, dina kaayaan normal, layar anjeun henteu kagores nalika pilem anu ditempelkeun napel, janten ulah ngagantelkeun pilem anu diambek. Sarua moal ngagosok ...

Produk langkung

ghther nu mesin jeung alat informasi kualitas luhur panganyarna