Tentang Kami

Shenzhen Kairui Opto-elec Co., Ltd, kalibet dina layar Protectors na Case mobile Phone, nyadiakeun layanan rumit sarta nyieun sagala transaksi anjeun leuwih éféktif jeung tim jualan profésional, tempo téhnologi di pabrik, ketat Control Quality (IQC, IPQC pikeun tiap garis, FQC, OQC, QE), Profesional R & D departemén di ukuranana karek tepat pikeun ukuran telepon panas-jual modles 'sateuacanna.

wartos

Shenzhen Kairui Opto-Elec Co., Ltd.

  • Sakumaha seueur anjeun terang ngeunaan Blu-ray?

    Cahaya beurang kaasup cahaya anu katingali sareng cahaya anu henteu katingali, sareng lampu anu dipancarkeun ku Taiyang tiasa kalebet rangkéan warna anu bénten-bénten. Sinar ieu ngandung jumlah énergi anu béda. Cahaya panonpoe ngandung lampu beureum, oranyeu, koneng, hejo, cyan, biru, sareng ungu, sareng spéktrum lampu ieu ...

  • Bédana mémbran ngabeledug hapé hapé sareng mémbran sedeng

    1. Téma pilem gelas anu marah nyaéta salembar gelas, pilem pelindung berteknologi luhur anu dirancang khusus pikeun mayungan layar. Ayeuna mangrupikeun produk anyar kelas luhur anu nguatkeun panangtayungan layar. Éta ogé populér di pasar pilem telepon sélulér sareng jero pisan ...

  • Naon téknik syuting tina telepon sélulér anu tempered?

    Pilem tempered telepon sélulér sacara efektif tiasa ngajagaan layar telepon, nyegah goresan sareng lungsur layar, pilem anu marahmay anu saé kualitas ogé tiasa nyegah radiasi, ngajagi panon, sareng sajabina, janten ampir sadayana urang anu nganggo telepon pinter bakal milih nganggo pilem séép telepon sélulér pikeun ngajaga telepon. Dinten ayeuna mah ...

Produk langkung

ghther nu mesin jeung alat informasi kualitas luhur panganyarna